top of page

Actievoorwaarden

Onderhoudsbeurt en APK

Wij voeren een uitgebreide grote beurt uit aan uw auto. We checken uw auto heel grondig. Alle filters worden vernieuwd, remmen worden losgehaald, gereinigd en gesmeerd, wielen balanceren we, olie wordt ververst, alle vloestoffen worden gecontroleerd en daar waar nodig bijgevuld. Bougies vervangen we. Koplampen gesteld. We controleren de accu en de kwaliteit van de remvloeistof. En we lezen de computers uit op stroingen. Dus: alles wat uw auto nodig heeft om weer een jaartje verder te kunnen.

Deze uitgebreide grote beurt kost u maar € 375,- en voor kleine auto's (we bedoelen die uit het A-segment bijvoorbeeld een Volkswagen Up en een Toyota Aygo) zelfs maar € 325,-.

Vraag ons naar de kosten voor uw auto en maak gelijk een afspraak!

Natuurlijk kunnen we ook een kleine beurt uitvoeren met een APK keuring. Naast deze technische keuring checken we ook de vloeistoffen en krijgt u nieuwe olie en en een oliefilter op de auto.

Deze kleine beurt kost u € 119,-. Alleen voor grotere auto's waar meer dan 6 liter olie moet worden ververst rekenen we € 20.- extra.

Grote beurt en distributieriem vernieuwen kost voor bijna alle auto's  € 795.-. Bel ons eerst even of deze actoie ook voor uw auto geldt. Sommige modellen rekenen we meer wegens de bereikbaarheid van de distributieriem. 

Het kan natuurlijk zijn dart we zaken tegenkomen tijdens het uitvoeren de grote of kleine beurt die meer aandacht behoeven of moeten worden gerepareerd. Dan bellen we u eerst met een scherpe prijsopgave. Daarna zullen de de reparatie pas starten.

Geen APK nodig? Dan bent u ook welkom. U krijgt dan € 25,- korting. Of een tegoedbon voor een gratis APK in te leveren in 2023.

Graag tot ziens!

, ,

bottom of page