VOLKSWAGEN GOLF 1.8 CABRIOLET GROEN
349.622 KM

VERKOCHT aan Bram

Pink Lou uitvoering. Voorzien van nieuw dak. Dit is je kans om in het bezit te komen van een goede en goedkope cabrio.

MERCEDES E500 COMBI

210.000 KM

VERKOCHT

Een E500 heeft eigenlijk alles. Met een beer van een motor, de beste die ze ooit hebben gemaakt. Onverwoestbaar en klaar voor de volgende 500.000 km. En  met alle opties uit de verkooplijst: luchtvering, stoelverwarming en koeling voor en achter, keyless go, bi-Xenon, adaptieve bocht verlichting, zone verwarming voor en achter , elektrische achterklep.  Donker getinte ramen achter. Etc. Alleen geen schietstoel (wel door ons in te bouwen). Kom maar eens rijden, je bent meteen verkocht. Is nu met LPG. Kan ook als benzine auto worden geleverd.

CITROËN DS 23 I.E PALLAS
TELLERSTAND 22.500 KM

€ 15.950,-

We hebben aardig wat Citroëns. Een paar DS'en, CX'en (CX Prestige van de eerste jaren en een CX uit de tweede productie maand). Maar dit is gewoon een heerlijke rijdersauto. In erg goede staat, keihard, goed in de lak,maar niet zo'n concoursauto die je alleen mag bekijken in de stalling. Lekker rijden in de zomer en genieten maar. Rode bekleding, een mooie optie toentertijd.

MERCEDES CL600

€ 19.500,-

Onze favoriet. Deze CL was een Bentley killer. 12 cilinder, 357 PK. Gekocht voor eigen gebruik maar nu te koop. Mijn vriendin is er niet blij mee. Dat deze blauwe koninklijke hoogheid te koop is gezet. Voor ons allen een Maxima. In auto beleving gesproken. De foto gemaakt tijdens onze vakantie op de bergpas tussen Zwitserland en Italië spreken boekdelen. Alleen voor liefhebbers. Als je valt voor deze auto gaan we samen deze schoonheid in orde houden voor jaren rijplezier.

MERCEDES E320 COMBI
315.000 KM

€ 5.950,-

Dit is een Mercedes van de Baureihe W124. De beste auto ooit gebouwd. En dat merk je. Als je instapt en de deur dichttrekt. Als je over een klinkerweg rijdt. Ongeëvenaard. Wat een kwaliteit. Deze combi is dan ook pas net ingereden met 315.000 kilometer. De eerste eigenaar bestelde deze auto met de grootste motor en airco. Voor de rest geen fratsen. Stoffen bekleding en zwengelramen. Let wel: de nieuwprijs was  175.316,- gulden. Daar kocht je toen ook twee E200's voor. Of 8,4 BMW's 3-serie sedan. Ik rij er nu zelf even in. Omdat ie dan een zusje kan meenemen op een aanhanger, 2100 kilo erachter is geen probleem (kijk maar bij de foto's). Wordt afgeleverd met Hans garantie. Dus in perfecte staat.